Kamperen met het hele gezin

campingbuiten

Het is voor kinderen ieder jaar weer een hele belevenis om mee te maken, kamperen op Camping De Leistert. Voordeel van deze camping is dat er altijd iets te doen is voor jong en oud, naast de uitstekende faciliteiten is er ook nog het animatieteam die de kinderen iedere dag op sleeptouw nemen. Maar ook de zwembaden zijn echt prachtig en leuk voor de kinderen, of het nu mooi of slecht weer is vervelen is er niet bij op de camping.

Ook voor de sportieve gasten

Ben je sportief en wil je dit ook in de vakantie zijn dan ben je bij Camping De Leistert ook aan het goede adres. Met de vele mogelijkheden die er zijn, kun je ook in de vakantie aan je conditie werken. Speel een spelletje beachvolleybal met de andere vakantiegangers of ben je meer van het adventure golf, je kan het allemaal doen op de camping. Voor de kinderen is er de fietscrossbaan waar ze zich helemaal uit kunnen leven. 

Optimaal genieten met het eten

Je kan in de supermarkt op het park de dagelijkse boodschappen halen om bijvoorbeeld zelf het eten te bereiden, maar wat is er nu fijner dan niet te hoeven koken. Camping De Leistert heeft namelijk meerdere restaurants waar je kunt eten, of even snel een patatje eten in de snackbar is natuurlijk ook mogelijk. Op deze manier heb je pas echt vakantie, voor zowel jong en oud zijn er uitstekende mogelijkheden om buiten de deur te genieten van een diner.

Camping De Leistert

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.