Op vakantie tussen de groene heuvels?

park albatros

In Nederland vind je onwijs veel mooie gebieden waar je heerlijk kunt genieten van de rust en de ruimte. Maar wist jij ook dat je in Italië veel groene heuvels zult vinden waar je kunt vertoeven tijdens jouw vakantie. Italië beschikt natuurlijk over meer heuvels dan in ons eigen kikkerlandje. Zo heb je park Albatros gelegen in Toscane. Een schitterende camping voorzien van de nodige luxe om jouw vakantie compleet te maken!

Deze camping biedt plaats voor 800 kampeerders en zorgt voor vertier en plezier. Op de gehele camping kun je kosteloos gebruik maken van het zwembad. Ook lekker liggen op een van de bedden langs het water is een aanrader!

Plezier voor jong en oud!

Park Albatros ligt lekker centraal en is uitstekend om dagtripjes te organiseren naar steden die dichtbij liggen. Hier vind je diverse winkels waar je kunt snuffelen en natuurlijk heerlijke restaurants voor de nodige trek.

Op de camping zelf zijn er ook diverse restaurants beschikbaar. Kies jij liever voor een vleesgerecht die met liefde en passie wordt bereid? Of ga je graag voor het gemak met een heerlijke pizza? Dan zal jij jouw hart kunnen luchten in een van de restaurants op deze camping! Op nog geen 700 meter van deze camping vind je het strand waar je ook heerlijk een middag kunt vertoeven. Vergeet vooral niet om in de middag een heerlijk ijsje te halen in de ijssalon op deze camping!

park albatros

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.