Proef de sfeer in Limburg

overnachten in Venlo

Veel mensen weten dat de sfeer in Limburg gemoedelijk is, zachtaardige mensen en lekker eten kenmerken de regio. Door te overnachten in Venlo ervaar jij dit gevoel ook, in een omgeving die werkelijk prachtig is staat het hotel. Je kunt vanuit je hotelkamer uitkijken op de vele bossen, of de forelvijvers die achter het hotel liggen. Bij hotel Maashof proef je direct de gastvrijheid en de sfeer, een perfecte omgeving om even een weekendje eropuit te gaan of van een langere vakantie te genieten.

Voor iedereen een geschikte kamer

Door te overnachten in Venlo weet je zeker dat je een leuke tijd hebt in Limburg, bij hotel de Maashof zijn er verschillende kamers die je kunt boeken. Voor ieder budget is er wel een kamer beschikbaar, ook wanneer je voordelig eens een weekendje weg wilt. Zelfs de voordeligste kamers zijn van alle gemakken voorzien om je toch een luxe vakantie te geven, boek je een overnachting dan is deze altijd met ontbijt. Daar hoef je ook geen zorgen over te hebben, lunch en dineren in het restaurant is natuurlijk mogelijk.

overnachten in Venlo

Geniet van de activiteiten

Na overnachten in Venlo ben je natuurlijk met een goed gevoel wakker geworden, naast wandelen en fietsen zijn er meerdere leuke activiteiten mogelijk om te doen. Heb je nog nooit op een solex gereden door de prachtige natuur in Limburg dan is dit de mogelijkheid om het te kunnen doen, lopend kun je een GPS puzzeltocht doen in de omgeving. Vind je het leuk om te sporten combineer dan vissen met handboogschieten, er is altijd wel een leuke activiteit om te kunnen doen in de omgeving.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.