Snel jezelf testen op corona

Wanneer je naar een snelle oplossing opzoek bent ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt een online covid 19 afspraak maken en dan komen wij bij jou op locatie thuis. Ook beschikken wij over verschillende testcentra waar je jezelf kan laten testen. Het voordeel is dat je snel de resultaten krijgt. Dit voorkomt onnodige stress momenten. Ook voor bedrijven is dit interessant. Ze kunnen hun medewerkers op een en dezelfde dag testen. Een ander voordeel van een afspraak maken is dat je niet lang hoeft te wachten. De ervaring leert ons dat het met enige regelmaat uitloopt bij de GGD teststraat. Je zou eventueel met meerdere mensen tegelijk getest kunnen worden. Geef dit dan wel aan bij de aanvraag.

Beschermen tegen corona

De zwarte ffp3 mondkapjes beschermen jou het beste tegen corona. Dit komt omdat deze uit meerdere lagen bestaan. Een mondkapje zorgt ervoor dat lucht en virusdeeltjes gefilterd worden. Het is wel belangrijk dat je hem op de juiste manier draagt. Je kunt de koordjes achter je oren doen. En vervolgens trek je het mondkapje tot over je neus heen. Verder zou je ook nog voor blauwe nitril handschoenen kunnen gaan. Deze zijn makkelijk aan te doen en kunnen je beschermen tegen het corona virus. Veel mensen vergeten namelijk dat het virus op papier 5 dagen kan overleven. Dit geldt dan ook voor het wisselgeld in de winkel. Vandaar dat wij ook deze handschoenen aanraden.

Ventileren voor corona

Het is belangrijk om goed te ventileren zodat je corona buiten de deur kan houden. Indien het weer dit toelaat wordt aangeraden om 24 uur per dag te ventileren. Niet alleen voor bedrijven maar ook voor de mensen thuis. Zo voorkom je dat het virus zich binnen kan dringen in jouw vertrouwelijk omgeving. Een ideale luchtvochtigheid is tussen de 40 en 60 procent. Dit kun je simpel bereiken door genoeg groen in de omgeving te hebben. Voor bedrijven raden wij speciale apparatuur aan. Dit komt omdat er vaak geen mogelijkheid is tot genoeg groen plaatsen in de grote ruimtes. Je wilt immers niet dat je medewerkers ziek naar huis gaan. Of in het ergste geval dat je bedrijf gesloten wordt vanwege een grote uitbraak. Dit zijn allemaal risico’s die je kunt voorkomen.

Wat zijn corona symptomen?

Veel mensen denken dat corona vergelijkbaar is met een griep. Maar dat is niet waar ! Je kunt ook met gewone verkoudheidsklachten corona onder de leden hebben . Ook zijn er veel mensen die smaak en reuk verliezen. Vooral long COVID pati├źnten klagen over krachtverlies en geen fut hebben. Een simpele oververmoeidheid kan dus al wijzen op corona. Simpele dingen zoals hoofdpijn of misselijkheid kunnen hier ook op duiden. Je kan beter een keer te vaak als te weinig testen. Met deze ziekte kun je namelijk ineens achteruit gaan. En vooral de oudere doelgroep overleed hier zelfs aan. Houd je gezondheid dus goed in de gaten! En trek op tijd aan de bel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.